Otvoren sajam na Meduliću

FOTO ‘Dođite na Sajmić, izaberite poklon za svoje najdraže i podržite naše obrtnike’

Šibenčani i njihovi gosti od danas pa sve do 26. prosinca moći će na Sajmiću, Adventurinoj novoj lokaciji na Meduliću izabrati proizvode OPG-a i domaćih radinosti i na taj način pokloniti svojim najdražima originalne poklone i podržati rad lokalnih proizvođača.

– Otvaranjem Sajmića drugu godinu za redom želimo da on preraste u jedan ozbiljni adventski sajam. Mijenjajuću položaj i lokaciju želimo zainteresirati građane i ponuditelje da nam se pridruže. Iskrene čestitke svima koji sudjeluju u organizaciji programa za koji nam je cilj da postigne što veće disperziju. Pozivam sve sugrađane da dođu na Sajmić, izaberu poklon za svoje drage ljude i na taj način podrže naše obrtnike i božićni duh – poručio je na otvaranju Paško Rakić, dogradonačelnik Šibenika.

Kum Sajmića Danijel Hrg potom je proglasio sajam otvorenim. Među izlagačima Sajmića već drugu godinu je i Jasna Beritić iz OPG-a Zvonimir Kalić.

– Ovo nam je druga godina da sudjelujemo na Sajmiću, a izlažemo naše proizvode od konoplje. Dolazimo iz Đakova, a lani smo prvi put sudjelovali na Srednjovjekovnom sajmu kada smo i otkrili Šibenik i uvijek mu se rado vraćamo zbog naših stalnih klijenata – kazala nam je Jasna.

Podsjetimo, na Sajmiću svoje proizvode izlažu OPG Kalić Zvonimir, Udruga More, Domaća radinost Antonia Badžim, Obrt Lulas Art, Domaća radinost Šibenik, Domaća radinost Branka, Vinoplod Vinarija i Udruga Kamenčići.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.