FOTO: Domoljubna koalicija predstavila kandidate, Rimac: U IX izbornoj osvojit ćemo 11 mandata!

Domoljubna koalicija predstavila je danas kandidate iz Šibensko-kninske županije na listi za Hrvatski sabor u IX izbornoj jedinici. Kandidate koalicije koju prevodi HDZ predstavila je direktorica stranačke kampanje i druga na listi, odmah poslije svog stranačkog šefa Tomislava Karamarka, Josipa Rimac.

hdz izbori koalicija2

Uz nju, šibensko-kninski predstavnici su, podsjetimo, na petom mjestu župan Goran Pauk, na devetom mjestu Hrvoje Zekanović iz Hrasta te na desetom mjestu dugogodišnja rogoznička načelnica Sandra Jakelić koja, zbog zdravstvenih razloga, predstavljanju danas nije prisustvovala.

rimac pauk zekanovic

Rimac je istaknula kako će u IX izbornoj jedinici osvojiti deset zastupničkih mandata, a sigurni su i u onaj jedanaesti. Kazala je kako su posebno ponosni što listu naše izborne jedinice predvodi predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

-Od ukupno 14 kandidata među prvih deset nalaze se četiri iz Šibensko-kninske županije, što dovoljni govori o snazi naše županije, ali i radu kandidata – istaknula je Rimac ne želeći komentirati aktualne predizborne ankete navodeći da one nisu mjerodavne. U HDZ-u, nastavila je, mjerodavnim drže samo birače koji će svoje reći 8. studenog.

HDZ izbori koalicija4

-Nećemo zaboraviti sve što smo kritizirali tijekom četiri godine Vlade Zorana Milanovića. Nećemo zaboraviti uzimanje bolnice iz okrilja naše županije, nećemo zaboraviti oduzimanje pomorskog dobra županiji i jedinicama lokalne samouprave.  Nećemo zaboraviti niti na sve zakone koji su naštetili razvoju Šibensko-kninske županije – poručila je Rimac govoreći o programu Domoljubne koalicije.  Jača decentralizacija, naglasak na gospodarstvu, zapošljavanju i demografiji, naglasila je, ključni su elementi njihova programa.

HDZ izbori koalicija3

HDZ koalicija izbori1

-Domoljubna koalicija odabrala je slogan Zajedno za jaku Hrvatsku, a naglasak je na riječi zajedno. Došlo je vrijeme za stvarne promjene, Hrvatskoj treba jedinstvo i zajedništvo jer smo na dnu svih ekonomskih ljestvica, a te će trendove promijeniti Domoljubna koalicija – zaključila je HDZ-ovka.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.