FOTO: IX. izborna jedinica: Šibenčanka Danijela Grbelja nositeljica liste ORaH-a

‘Dida sadi maslinu za unuke, a mi radimo promjene za budućnost. Danas ćemo zasaditi orah, a nakon 8. studenog zazelenit ćemo Hrvatsku’ – moglo se danas čuti na predstavljanju izborne liste ORaH-a u Šibeniku.

orah

Željko Ivanišević, koordinator za IX. izbornu jedinicu, istaknuo je da je svjestan da je ovo jedna od najtežih izbornih jedinica budući da su birači naklonjeni desnoj opciji.

– Ipak, postoji prostor u  kojem mi možemo djelovati. Veliki je broj birača koji ne izlaze ne izbore jer su ogorčeni politikom i lijeve i desen opcije koje dosada nisu ponudile konkretne mjere u zadnjih 20 godina. Naša kampanja će biti skromna, nemamo financijske temelje, financirat će je donatori i članovi. Svaka izborna jedinica će potrošiti do deset tisuća kuna i mi ćemo se nastojati približiti građanima na što jednostavniji i razumljiviji način, osobnim kontaktom putem štandova na javnim mjestima i, naravno, putem društvenih mreža – istaknuo je Ivanišević.

orah5

Nositeljica liste, Danijela Grbelja, predstavila je svih 14 kandidata, a iz Šibenika je njih ukupno četvero zajedno s nositeljicom liste – Helena Mikulandra, Dino Bartulović i Marija Kursan.

– Sedam je kandidata i sedam kandidatkinja, ‘cik -cak‘ lista. ORaH zna i ima političku volju i biranje OraH-a je biranje promjena, stvaranje sretnije i prosperitetnije Hrvatske.

Rast zaposlenosti, smanjenje nezaposlenosti, rast minimalne plaće sa dosadašnjih 2500 kuna na 3500 kuna, rast minimalne mirovine, zaustavljanje iseljavanje mladih i efikasnija javna uprava, to su naši ciljevi – rekla je Grbelja.

OraH u svojoj kampanji neće imati plakate i spotove, isključivo će djelovati putem društvenih mreža i direktnog kontakta s biračima.

Danas su prigodno zasadili stablo oraha ispred ‘crvenog nebodera’.

orah4

orah1

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.