FOTO Rupe u Barakovićevoj i Pekarskoj još čekaju svoj red za krpanje

Kamena ploča koja je jučer ‘isplivala’ u ulici Jurja Barakovića u središtu Šibenika jutros je u rupi u koju bi neoprezan prolaznik lako mogao upasti nogom i ozlijediti se. Nije to jedina oštećena ploča u šibenskim kalama. Već mjesecima u Pekarskoj ulici jedna se ploča opasno naginje pod koracima prolaznika i već je nekoliko ljudi na tom mjestu palo. Srećom, ozbiljnijih posljedica nije bilo, ali su takve situacije potencijalno pogibeljne i materijal za tužbu protiv Grada Šibenika.

rupa3

Iz Komunalnog redarstva uvjeravaju nas da su njihovi inženjeri snimili sva oštećenja te kako već danas tvrtka Bemix počinje s radovima u Ulici Horacia Fortezze.

– Tek nedavno je proveden natječaj i sklopljen ugovor s tvrtkom Bemix iz Grebaštice koja će za Grad obavljati popravke na gradskim ulicama i pločnicima. Poznata su nam sva oštećenja, a evidentiramo i sve prijave građana kako bi u Bemixu mogli napraviti raspored sanacije tih oštećenja, kazao nam je Miro Lucić, pročelnik šibenskih komunalaca.

rupa1 rupa4

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.