Javna prosidba

FOTO/VIDEO Zaprosio djevojku na Vrećinom koncertu: ‘Od treme sam zaboravio tekst’

Koncert Bože Vreće na tvrđavi sv. Mihovila mnogima će ostati u pamćenju kao jedan od najemotivnijih i najosebujnijih nastupa na najljepšoj pozornici Jadrana, ali ipak vjerujemo da će ga se posebno sjećati Iva i Femi koji su se na koncertu zaručili. Femi je skupio hrabrost i dugogodišnju djevojku zaprosio pred otprilike tisuću ljudi.

– Naša ljubav traje već godinama, službeno osam, i već mjesecima me napada ‘Kad ćemo, kad ćemo’. Znao sam da to mora biti nešto specijalno i to je bio ovaj trenutak – ispričao je Zagrepčanin Femi smijući se.

Iva i Femi veliki su obožavatelji Bože Vreće i sanjarili su da će jednom doživjeti njegov koncert.

– Kako sam se odlučio na javnu prosidbu? Pa ne znam što da kažem, bilo je idem se pomladiti. Ne znam, teško je u ovom trenutku sabrati emocije i reći nešto konkretno, ali drago mi je što se to dogodilo i što je Iva prihvatila. Bila je velika trema, zaboravio sam i tekst, ali bitno da je uzela prsten – kazao nam je uz smiješak.

 

A što na to sve kaže Iva?

– Osjećam se odlično, sve je bilo super. Teško mi je bilo što drugo reći, još sam pod dojmom i sve mi je u magli – ispričala nam je.

Mladi par živi na relaciji Zagreb, Split, Vis, zaruke su ‘pale’ u Šibeniku, a vjenčanje će biti, kako su nam otkrili, na Visu.

– Vis gotovo sigurno jer on nas je i povezao – kazali su nam.

 

Prosidba na koncertu Bože Vreće – SNAGA Šibenski portal

Prosidba na koncertu Bože Vreće

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.