FOTO ‘Život na vagi’ na šibenski način: Mario Mlinarić i ekipa aktivirali cijelu dvoranu

U prvoj sezoni prikazivanja RTL-ov show ‘Život na vagi’ postigao je zavidne rezultate gledanosti, ali još važnije, potaknuo je brojne gledatelje da promijene način života. Na važnost redovitih treninga i zdrave prehrane u svim dobnim skupinama ukazali su kandidati, ali i treneri te nutricionisti.

zivot na vagi rtl (8)

Zato je RTL pokrenuo akciju ‘Život na vagi po gradovima Hrvatske’, gdje se održavaju besplatni treninzi za sve zainteresirane građane, a jedna od stanica je i Šibenik, gdje se danas vježbalo u dvorani na Baldekinu.

zivot na vagi rtl (10)

Mario Mlinarić vodio je trening zajedno sa prošlogodišnjim kandidatkinjama i kandidatima showa. Ivan Krolo, Gabrijela Crnjac i brojni drugi dodatno su motivirali sve vježbače koji su u velikom broju stigli na Baldekin.

zivot na vagi1 (4)

-Došla sam zato što želim naučiti kako vježbati, a primarni cilj mi je smršaviti, s tim da pazim na zdravlje, zaključuje Šibenčanka Verica.

zivot na vagi rtl (1) zivot na vagi rtl (2) zivot na vagi rtl (3) zivot na vagi rtl (4) zivot na vagi rtl (5) zivot na vagi rtl (6) zivot na vagi rtl (7) zivot na vagi rtl (8) zivot na vagi rtl (9) zivot na vagi rtl (10) zivot na vagi rtl (11) zivot na vagi rtl (12) zivot na vagi rtl (13) zivot na vagi rtl (14) zivot na vagi rtl (15) zivot na vagi rtl (16) zivot na vagi rtl (17) zivot na vagi rtl (18) zivot na vagi rtl (19) zivot na vagi1 (1) zivot na vagi1 (2) zivot na vagi1 (3) zivot na vagi1 (5) zivot na vagi1 (6) zivot na vagi1 (7) zivot na vagi1 (8) zivot na vagi1 (9) zivot na vagi1 (10) zivot na vagi1 (11) zivot na vagi1 (12) zivot na vagi1 (13) zivot na vagi1 (14) zivot na vagi1 (15)

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.