Genijalni trojac iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ stiže na Baldekin! Nabavite karte na vrijeme

Trenutačno najveća regionalna hit predstava ‘Sjajni momci’, popularnog glumačkog trojca iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’, stiže u sportsku dvoranu Baldekin 26. studenog!

Predstava ‘Sjajni momci’ u izvedbi vodećeg trojca Mustafe Nadarevića, Senada Bašića i Moamera Kasumovića svoju veliku hrvatsku turneju započeo je 22. rujna u Osijeku, a sada stiže u Šibenik

Ulaznice po cijeni od 80 kuna bit će sutra puštene u prodaju preko online sustava www.croatia-tickets.com, www.ticketshop.hr te u Tisak Media prodajnom mjestu u Dalmare centru.

Predstava ‘Sjajni momci’ je komediji koja se bavi pomirenjem i ponovnim ujedinjenjem nekadašnjeg slavnog glumačkog dua, Harija (Nadarević) i Alija (Bašić), koji nakon decenijske svađe i glumačke pauze trebaju igrati svoj slavni skeč ‘Kod doktora’ za potrebe televizijskog projekta o povijesti komedije. Cjelokupan posao nagovaranja i posredovanja između dvojice ćudljivih staraca obavlja Harijev nećak Zlatan (Kusumović), inače zamjenik režisera televizijske kuće, kojem je zapravo u najvećem interesu da se skeč uspije realizirati, budući da mu o tome ovisi posao i karijera.

Senad Bašić istaknuo je kako je nakon televizijskoga angažmana iscrpljen te željan kazališta.

– Iscrpljeni smo i umorni od televizijske mašinerije koja melje glumce kao mašina za faširanje mesa. Nakon desetogodišnjeg televizijskog projekta vraćamo se teatru, vraćamo se daskama koje život znače, jer ništa ne može zamijeniti teatar – kazao je Bašić.

Po njegovim riječima, nakon dugogodišnjega zajedničkoga rada njih trojica pretvorili su se u mali glumački ansambl te su odlučili nastaviti suradnju.

– Odlučili smo se za ovaj komad Neila Simona koji je posvećen glumcima treće dobi, a to je rijetkost da pisci pišu uloge za glumce treće dobi. Iščitavajući tekst vidjeli smo koliko Simon ima ljubavi prema glumi i glumačkom umijeću, i izbor je bio logičan – dodao je Bašić.

Najmlađi glumac od spomenute trojke Moamer Kasumović kazao je kako je ideja, zapravo, bila Bašićeva, a da su je Mustafa Nadarević i on objeručke prihvatili.

– Zadnjih deset godina postali smo istinski prijatelji i Senadovu ideju da zajedno postavimo predstavu objeručke smo prihvatili, i Mustafa i ja. Ljudi su nas do sada uglavnom gledali na televiziji, a ovom predstavom odlučili smo napraviti omaž glumcu, jer nekako imamo osjećaj da se naša profesija podaštava. Naš je cilj zabaviti publiku i staviti glumačku profesiju tamo gdje joj je mjesto – istaknuo je Kasumović.

‘Nakon deset godina zajedničkoga rada nas trojica postali smo više od prijatelja, praktično tri brata, i stoga smo htjeli napraviti predstavu koja neće biti ‘tezga’, koju nećemo raditi zbog para, već u kojoj ćemo se mi igrat i zabaviti. Predstava je priča o glumačkom poslu, glumačkim mukama i nesrećama, o vražjem glumačkom egu’, kazao je Mustafa Nadarević.

Nabavite svoje ulaznice na vrijeme!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.