Svijeće kod Spomenika braniteljima

I županijski SDP osnovao Savjet za ratne veterane. Slobodan Gašpić prvi predsjednik

Slobodan Gašpić izabran je za predsjednika novog SDP-ovog Savjeta za ratne veterane Šibensko-kninske županije kojeg je ta stranka osnovala na jučerašnoj sjednici.

– SDP je kao velika hrvatska stranka uvijek imala jasan stav o obrambenom Domovinskom ratu kao i II. svjetskom ratu. Hrvatski branitelji, danas ratni veterani, nisu se borili za stranke ni pojedine političare nego za slobodnu Hrvatsku. Zato, nitko nema pravo privatizirati Domovinski rat i ratne veterane. Tome u prilog govori i činjenica da je u zadnjoj SDP-ovoj Vladi na ministarskim pozicijama bilo sedam ministara SDP-ovaca sudionika Domovinskog rata sa stažom u borbenom sektoru – piše u priopćenju kojeg potpisuje Joško Šupe, predsjednik županijskog SDP-a.

Nakon sjednice, na kojoj su bili i predsjednik Savjeta za ratne veterane SDP-a Hrvatske Vinko Kovačić, te njegov zamjenik Željko Gavran, zapaljene su svijeće kod Spomenika braniteljima iz Domovinskog rata na Baldekinu čime su SDP-ovci odali počast i poštovanje hrvatskim braniteljima palima u obrani Domovine.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.