Igor Tanfara izabran za predsjednika šibenskog Foruma seniora SDP-a

Igor Tanfara, dugogodišnji član SDP-a izabran je za predsjednika Foruma seniora SDP-a Šibenik na jučer održanoj redovnoj izbornoj konvenciji te stranačke organizacije. Na mjestu potpredsjednika bit će Ante Ninić – Cia, šibenski sportski djelatnik i u novije vrijeme pisac i pjesnik, autor nekoliko knjiga, ‘Moj did lažljivac’, ‘Gospodin’ i ‘Tri Dalmatinca i ja’, priopćili su iz šibenskog Foruma seniora SDP-a.

U gradski odbor Foruma seniora izabrani su: Božidar Baus, Josip Čular, Vesna Martinović, Dijana Pajić, Ivan Rajić, Marko Šarić i Branko Vrcić, a tajnika Foruma seniora će na konstituirajućoj sjednici izabrati Gradski odbor.

Konvenciju  Foruma seniora SDP Šibenik pozdravio je Tonči Restović, predsjednik Gradske organizacije SDP-a Šibenik. Tom prilikom pohvalio je inicijativu seniora za održavanjem još jedne izborne konvencije te im se zahvalio na njihovom dugogodišnjem radu za SDP i svim uspjesima koje su postigli do sada.

Igor Tanfara izabrani predsjednik Foruma seniora uz zahvalu na povjerenju da vodi ovu organizaciju naredne četiri godine, naglasio je da će nadolazećem razdoblju šibenski Forum seniora usmjerit svoje aktivnosti na jačanje članstva, edukaciju i bolju informiranost članova i građana o temama važnim za osobe treće životne dobi.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.