'Kad se male ruke slože'

Igralište u Sitnom Donjem dobilo novo ruho zahvaljujući zajedništvu četiri mjesta

Nogometno igralište u Sitnom Donjem kod školske zgrade Područnog odjela Perković  osvježeno je novom bojom te će nakon otprilike 20 godina biti ugodnije oku.

Specifičnost tog ‘mini-centra’ mjesta jest u tome da mu gravitiraju stanovnici sva četiri sela koja se nalaze na tom području, Sitnog Donjeg, Perkovića, Mravnice i Slivna, jer su osim igrališta tu ambulanta, pošta i dječji vrtić.

– Želja nam je promicanje sporta i rekreacije u svim dijelovima našega grada te bih u ovom slučaju istaknuo zajedništvo sva četiri mjesna odbora koja su dala suglasnost za bojanje igrališta, kao i članove Dobrovoljnog vatrogasnog društva Perković koji su očistili igralište prije samog bojanja – kazao je zamjenik gradonačelnika Paško Rakić.

Inače, na tom terenu, godinama iza Domovinskog rata, održavan je i malonogometni turnir koji je slovio za jednog od jačih u Dalmaciji, a kako doznajemo od nekolicine entuzijasta, koji razmišljaju od ponovnom pokretanju, moguće je da to bude i ostvareno.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.