Jelena Radan i ‘Večer ljubavi uz Voyage&Fado’ u šibenskom kazalištu

Glazbenica Jelena Radan u šibenskom će kazalištu na Valentinovo održati koncert pod nazivom ‘Večer ljubavi uz Voyage&Fado’. Kroz glazbenu poslasticu koja počinje u 20 sati, Jelena će kroz svoje najveće uspješnice opjevati ljubav, čežnju, strast i život, koje su snažno označile njezinu glazbenu karijeru.

Koncert u Šibeniku prilika je da publika doživi Jelenu Radan u njezinim jedinstvenim interpretacijama u kojima će je pratiti njezini glazbeni suradnici Miroslav Navračić na harmonici, Tomi Novak na kontrabasu, Tin Ostreš na cajonu te Pedro Abreu na gitari.

Večer ljubavi u Šibeniku bit će prigoda i za susret s novim uspješnicama uključujući zapaženi hit ‘Kad nas ne bude’ koji je premijerno izvela upravo u Šibeniku i za koju je na Večerima dalmatinske šansone počašćena drugom nagradom publike te onom ocjenjivačkog žirija za najbolju interpretaciju večeri. Taj koncert stoga prigoda je i za Jelenin ponovni susret s Šibenikom i njegovom publikom.

– Jelenini glazbeni nastupi uvijek su ‘koncerti za dušu’, a koncert u Šibeniku bit će po svemu jedna posebna glazbena večer – svečanost ljubavi i glazbe – poručili su iz šibenskog kazališta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.