Kako smanjiti troškove grijanja i je li pametno držati bojler stalno upaljenim? Pitajte šibenske studente energetike

Držati klima uređaj konstantno upaljen da održava temperaturu ili ga po potrebi paliti i gasiti? Je li bojler pametno držati stalno upaljenim? Kako smanjiti troškove grijanja i hlađenja? Koje su prednosti obnovljivih izvora energije? Sve to i još puno više, građani mogu doznati slanjem upita na Facebook stranicu Studija energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije, a na njihova pitanja odgovarat će sami studenti.

Dakle, imate li pitanje vezano uz energetsku učinkovitost, obnovljive izvore energije i njihovu primjenu u domovima, a nemate odgovor na njega ili ne znate koga biste pitali?

Svoj upit pošaljite na  Facebook stranicu Studija energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije Šibenik.

Odgovori će biti prezentirani na Danu otvorenih vrata Studija energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije u Šibeniku 9. svibnja.Dan otvorenih vrata bit će prilika za građane i buduće studente da se upoznaju s radom Studija, ali i doznaju sve što ih je oduvijek zanimalo o energetskoj učinkovitosti i njezinoj primjeni u domovima.

Svoje upite možete slati od danas pa sve do srijede, 8. svibnja do 12 sati.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.