Kaufland i u Šibeniku proveo ‘Zeleni dan’: Zaposlenici s učenicima Katoličke škole uredili okoliš

Zaposlenici trgovačkog lanca Kaufland i učenici Katoličke osnovne škole Šibenik zajedničkim snagama uredili su okoliš škole. Riječ je o projektu ‘Zeleni dan’ kojim je trgovački centar na sveukupno 40 lokacija diljem zemlje uredio školske vrtove i okoliše.

Kako bi se to moglo provesti, trgovački lanac je donirao preko dvije tisuće različitih sadnica te pakete alata u vrijednosti od gotovo 50 tisuća kuna. Svi zaposlenici Kauflanda koji su se prijavili i pokazali da im je stalo do humanitarnog rada, dobili su plaćeni radni dan i zahvalnicu za svoj posebni angažman.

Projekt ‘Kaufland škola ViP’ od početka ovogodišnjeg natjecanja prati i poznata voditeljica i majka trogodišnjeg djeteta, Marijana Batinić.

– Djeca danas sve manje žive u doticaju s prirodom, pa je projekt kojeg je pokrenuo Kaufland sjajna prilika da im ukaže na neke nove vrijednosti. Mislim da je to odličan primjer i nama roditeljima kako trebamo učiti svoju djecu da nam sve vrijedno što dobivamo daje upravo naša Zemlja i da ju moramo čuvati – kazala je Batinić.

Tako je uz projekt ‘Kaufland škola voća i povrća’, kojim će  djeci u osnovnim školama do kraja ove školske godine donirati gotovo 120 tona svježeg voća i povrća, pokrenuta još jedna hvalevrijedna akcija.

– Htjeli smo ovim nacionalnim projektom proširiti suradnju s našim partnerskim školama ViP i ovom akcijom u zelenilu podsjetiti na važnost našeg okoliša. Drago nam je što su nam pomogle vrijedne ruke djece iz Katoličke osnovne škole Šibenik i ovim putem želimo zahvaliti svima koji su sudjelovali – objasnila je Marija Franić.

kaufland

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.