KLARIN: Karamarko je kukavica!

Na današnjoj konferenciji za novinare, Ivan Klarin, koordinator 9.izborne jedinice SDP-a i saborski zastupnik osvrnuo se na predstojeće parlamentarne izbore i nazvao Tomislava Karamarka kukavicom.

-Karamarko kao nositelj liste HDZ-a za 9.izbornu jedinicu siguran je u svoju pobjedu misleći da ovdje nema sebi ravnog protivnika. On je najobičniji kukavica koji bježi od Milanovića. Pozivamo Tomislava Karamarka na sučeljavanje s nositeljem liste SDP-a u  9.izbornoj jedinici Rankom Ostojićem kako se ne bi pitali ‘Gdje je nestao čovjek?’ – kazao je Klarin i dodaje kako je ovo prvi put u povijesti demokracije da čelni čovjek oporbe bježi iz svoje izborne jedinice zbog nedovoljne političke hrabrosti.

-Čudi me da nije pobjegao u dijasporu gdje SDP niti nema kandidata kako bi izbjegao političko sučeljavanje- ističe Klarin.

Cijelu situaciju ‘Karamarkovog bijega’ u 9.izbornu jedinicu Klarin smatra tragikomičnom jer nije u stanju zapamtiti niti program 5+ koji je već korišten kao program kandidature jednog srpskog profesora za tamošnju skupštinu, a kamoli što dolazi u jedinicu u kojoj su dva kandidata (Kalemeta i Rimac) umješani u političke afere.

SDP na parlamentarnim izborima očekuje 6 mandata iz 9.izborne jedinice što smatraju zadovoljavajućim usprkos mandatu više na strani HDZ-a. Jedan mandat ići će iz ORAH-a ili iz stranke Živi zid-  mišljenja su u SDP-u.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.