Knjige vam samo skupljaju prašinu? Donesite ih na buvljak ispred Azimuta

Sajam knjiga, stripova i bookmarkera održat će se 25. svibnja ispred kluba Azimut u Šibeniku, s početkom u 11 sati.

U tijeku su prijave za besplatno sudjelovanje na Sajmu, a istog dana bit će otvorena i Knjižnica Marija Lulasa, poznatijeg kao Lulas-Art.

Svi zainteresirani za buvljak mogu se prijaviti preko e-maila snjezanaklaric5@gmail.com, fotopoetika@gmail.com ili u Facebook inbox Fotopoetike i Azimuta, i na taj način rezervirati svoj štand na kojem će prodavati ili razmjenjivati knjige, stripove i bookmarkere.

Podsjetimo, 25. svibnja kod Turističko-informativnog centra na šibenskoj rivi bit će otvorena i Knjižnica na otvorenom za slobodnu posudbu knjiga, još jedan projekt Kulturne udruge Fotopoetika.

Riječ je o dijelu projekta ‘Opeendoor Library – Šibenik – grad prijatelj knjige’, a knjižnična građa bit će namijenjena domaćim i inozemnim posjetiteljima. Inače, knjižnica je posvećena Faustu Vrančiću, jednom od najglasovitijih humanista Europe, autoru ‘Riječnika pet najuglednijih europskih jezika’, prvog hrvatskog riječnika uopće.

– Grad Šibenik i Turistička zajednica Grada Šibenika podržali su projekt KU Fotopoetika ‘Opendoor library – Šibenik – grad prijatelj knjige’, a prvu knjižničnu građu na stranim jezicima donirala je Gradska knjižnica Juraj Šižgorić. Knjige će se moći besplatno posuđivati i ostavljati, a smisao je ponuditi nov, dodatan sadržaj kako stanovnicima Šibenika, tako i posjetiteljima grada – priopćeno je iz Fotopoetike

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.