Kreativni ste? Udruga Oksid poziva vas da sudjelujete na izložbi

Udruga Oksid za rođendanski mjesec pripremila je već poznati 3u3 program koji je započeo prošlotjednim predavanjem povjesničara Josipa Pavića.

Program se nastavlja u subotu nastupom Fakofbolana, dok je 22. ožujka na rasporedu izložba.

– Posljednji 3u3 događaj u ožujku posvećujemo svim kreativcima i svima koji se tako osjećaju da svojim radovima sudjeluju na izložbi uoči rođendana udruge Oksid.
Stacionirana u Ražinama pokraj Šibenika, udruga Oksid okuplja mlade i kreativne ljude koji djeluju na raznim poljima umjetnosti, znanosti, glazbe, sporta i ostalome.
Upravo iz tog razloga nadamo se da će vaši radovi biti što raznovrsniji i što kreativniji.
Ako ilustriraš, fotografiraš, modeliraš ili svoju kreativnost iskazuješ nekim drugim medijem, pošalji nam svoj rad u A3, PDF formatu (150 – 300 dpi) te kratak opis rada i vaša ime i prezime ( poželjan i kratak opis čime se bavite. U slučaju da imate Facebook, Instagram ili neku drugu društvenu mrežu gdje se mogu pogledati vaši ostali radovi svakako istaknite).
Ukoliko želite ostati anonimni, a zanima vas reakcija okoline na vaš oblik kreativnosti to ćemo naravno poštovati jer je to vaše pravo izbora. S obzirom da nema ograničene teme i motiva radova Open Mind izložba je spremna i slobodna za sve – poručuju iz Udruge.

Radove i moguća pitanja vezana za izložbu možete poslati do 19.ožujka na mail 3u3.izlozba@gmail.com. Svi radovi bit će isprintani i izloženi 22. ožujka u prostorijama Disko kluba R i objavljeni na službenoj Facebook stranici udruge.

disko r

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.