Ledenko zadovoljan izbornim rezultatima, Glavaš najavio nove bitke

Državno izborno povjerenstvo objavilo je privremene rezultate za župana Šibensko-kninske županije prema kojima Goran Pauk vodi sa 54,15 posto glasova birača. Drugi je Franko Vidović iz koalicije SDP-HNS-HSS-HSZ sa 18,99 posto glasova birača, dok je Ivica Ledenko iz Mosta sa 12,83 posto glasova na trećem mjestu. Obrađeno je 72 biračkih mjesta  od ukupno 212 koliko ih ima u županiji.

Ivica Ledenko, kandidat Mosta nezavisnih lista za župana Šibensko-kninske županije prokomenitrao je trenutno treće mjesto.

– Na nekim je granicama očekivanog i mi smo zadovoljni. DIP malo kasni s rezultatima, a prema ovome što mi imamo sigurno je da ćemo biti jedna snaga u Županijskoj skupštini, kazao je Ledenko koji je osobno zadovoljan s izbornim rezultatom za župana.

 

most4

Po dosad obrađenim podacima DIP-a za gradonačelnika, HDZ-ov kandidat Željko Burić osvaja 47,20 posto glasova, dok je drugi Josip Živković, kandidat  koalicije SDP-HSS-HSU, sa 17,85 posto glasova. Kandidat koalicije Hrasta i HKS-a, Hrvoje Zekanović osvaja 7,36 posto, dok Iris Ukić Kotarac osvaja 7,23 posto. Mostov kandidat za gradonačelnika, Ivo Glavaš, na petom je mjestu s 5,60 posto na što je komentirao:

– Nemamo baš dobre rezultate, ali prije svega zahvaljujem svim građanima koji su izašli na izbore, a osobito onima koji su podržali Most. Radostan sam što smo prepoznati kao borci za interese Šibenika i tu ćemo borbu nastaviti i dalje, komentirao je Glavaš i pozvao građane da i dalje ostanu uz Most.

most glavas

– Mi smo jedina snaga koja će osloboditi Šibenik od interesnih lobija i dužničkog ropstva, kazao je Glavaš i zahvalio svima na podršci i najavio nove bitke koje su pred njima i u kojima će pobijediti.

Prema posljednjim podacima obrađeno je 26 od ukupno 70 biračkih mjesta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.