Lijepa missica na MDF povela svoju nećakinju, uživale u Vivaldijevim Godišnjim dobima

Lijepa Vodičanka Ivana Ergić lentu najljepše Hrvatice ponijela je 2006. godine. Iako je otad prošlo više od deset godina, bivša Miss Hrvatske i dalje plijeni pozornost gdje god da se pojavi. Ovih dana možete ju se sresti na Međunarodnom dječjem festivalu koji posjećuje s obitelji, posebno malenom nećakinjom.

– Volim biti na festivalu. Ovdje je uvijek sve super. Bit će ovo radno ljeto. Kao i svake godine, i ove imamo koncesije za sezonski sadržaj na plaži na Srimi.  Sad se još pripremamo. Sve je u fazi pripreme, a i turisti polako dolaze – kazala je  Ivana.

Preplanula Dalmatinka u pauzi pripremanja za radno ljeto, nećakinju je povela na predstavu u Hrvatsko narodno kazalište u Šibeniku gdje se održavala predstava ‘Vivaldijeva Četiri godišnja doba’ u izvedbi južnokorejskog kazališta.

– Imam tu jednu sliku još kad sam bila beba. Tata me držao na ramenima, ja sam imala balon u rukama i bojala sam se vatrometa. To su ta neka moja sjećanja. Stalno smo dolazili na festival i stvarno smo uživali kao i sva djeca – prisjetila se simpatična Ivana koja sad tu ljubav prema umjetnosti prenosi nećakinji.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.