Lokali će raditi do 4 ujutro, za promet zatvoreni dijelovi grada. Donosimo detalje organizacije Šibenske fešte

Ugostiteljski objekti na Šibenskoj će fešti raditi do 4 sata ujutro, a tijekom trajanja Međunarodnog dječjeg festivala do 30. lipnja moći će raditi produženo do 2 sata ujutro, izvijestili su iz Grada Šibenika.

Također, Grad je vlasnicima ugostiteljskih objekata dozvolio prekoračenje najviše dopuštene razine buke na lokacijama Obala palih omladinaca, Obala dr. Franje Tuđmana i Trg Pavla Šubića I. do 4 sata ujutro u noći otvaranja 58. MDF-a, kao i u noći zatvaranja Festivala.

Podsjetimo, povodom otvorenja MDF-a te organizacije koncerta Dino Dvornik Official tribute banda u Docu, u subotu od 7 sati ujutro na snazi će biti privremena regulacija prometa na šibenskoj rivi.

– U navedenom periodu za sav promet, osim dostavnih vozila i vozila interventnih službi, bit će zatvorena Obala dr. Franje Tuđmana, Obala palih omladinaca i Obala prvoboraca u Šibeniku. Privremena regulacija prometa bit će na snazi do nedjelje, 17. lipnja u 4 sata – priopćeno je iz šibenske gradske uprave.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.