Luce dovode ‘Četiri tenora’ u kazalište: Pjevat će za kupnju ljuljačke za djecu u invalidskim kolicima

‘Četiri tenora’ održat će humanitarni koncert u šibenskom kazalištu ovog ponedjeljka s početkom u 20 sati. Koncert organizira Lions klub Luca, a novac od prodaje ulaznica bit će namijenjen za kupnju ljuljačke za djecu u invalidskim kolicima koja će u suradnji s Gradom Šibenikom biti postavljena na dječjem igralištu na Meterizama.

– Godinu rada Lions klub Luca zaključuje humanitarnim koncertom ‘Četiri tenora’ u šibenskom kazalištu, od kojeg će sredstva biti namijenjena za kupnju ljuljačke za djecu u invalidskim kolicima. Drago nam je što su se iznimno popularna ‘Četiri tenora’ odazvali našem pozivu, a sredstva od prodaje ulaznica bit će dostatna za kupnju posebne ljuljačke, s obzirom da je njezina cijena s uključenom dostavom 22.400 kuna – kazala je na današnjoj konferenciji za medije Nera Gojanović, predsjednica Lions kluba Luca koji u Šibeniku djeluje već 16. godinu zaredom.

lions klub koncert

Grad Šibenik pomogao je Lucama pronaći adekvatno igralište za postavljanje ljuljačke za djecu u invalidskim kolicima.

– Ovo igralo jedinstveno je u Šibeniku i prvo takve vrste kod nas, a Lions klub Luca zaista treba pohvaliti jer svakom sličnom akcijom doprinose boljitku života u Šibeniku – poručio je dogradonačelnik Danijel Mileta.

Inače, početak godine za Lions klub Luca bio je u znaku akcije koju su organizirali sa zagrebačkim Lionsima, zatim je uslijedila akcija u suradnji s udrugom ‘Latinsko idro’ na kojoj su prikupljali sredstva za izradu dokumentacije za dječji vrtić i jaslice na otoku Murteru, organizirali su i akciju za kupnju potrebnog pribora Osnovnoj školi Fausta Vrančića, a humanitarnim koncertom na kojem će nastupiti Vlado Garić, Đani Stipaničev, Marko Pecotić i Marko Škugor, zaključit će 16. godinu humanitarnog djelovanja.

ljuljacka

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.