Šesteročlana obitelj treba pomoć

Majka boluje od karcinoma, kćer je upravo operirana: Pomozimo im zajedno i učinimo blagdane ugodnijima

Agenti dobrote ponovno su u akciji prikupljanja pomoći za šesteročlanu obitelj čija majka boluje od tumora jajnika, a najstarija, 18-godišnja kćer, upravo je operirala kvržicu na dojci.

– Njima ste već pomagali i nažalost situacija nikako ne ide na bolje – naveli su Agenti dobrote u svojoj objavi.

Za najstariju kćer stoga prikupljaju šminku, tipične ženske potrepštine, trenirku u S veličini, parfem…

Dječak od 16 godina poželio je trenirku black Squad u M veličini, traperice S veličina, a curica od 13 godina za Božić želi hoodiecu s kapuljačom i donji dio trenirke u M veličini.

Najmlađa kćer ima devet godina i ona se veseli svemu, od puzzli do barbike i igračaka.

– Ako netko želi nešto kupiti mami, javite, ona kaže da ne treba ništa, ali iskopat ćemo. Ako bilo što još želite kupiti za djecu, javite – poručuju šibenski Agenti dobrote.

Akcija traje do 10. prosinca, a svi koji žele mogu joj se priključiti i kupovinom hrane, higijenskih potrepština, sastojaka za kolače, sporo kvarljivih namirnica i slatkiša za djecu. Vrećice s darovima možete odnijeti u Caffe bar Nina na Konjevratima, trgovinu Djelo na Tromilji i Caffe bar Perla na Autobusnom kolodvoru Šibenik.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.