‘Mi nismo normalni’: Svečano otvoren Solo Positivo Film Festival

Deveto izdanje Solo Positivo Film Festivala projekcijom dokumentarnog filma o bendu Dubioza Kolektiv službeno je večeras otvoreno na Maloj Loži.

Solo Positivo Film Festival i ove će godine publici donijeti iznimno bogat i zanimljiv program koji će moći pogledati i poslušati sve do subote, a sve s motom ‘mi nismo normalni’.

– Definitivno su nam potrebni ovakvi festivali. Ovo nije normalni festival u smislu toga da nije uobičajen. U Šibenik žele doći mnogi festivali, žele na naše tvrđave i to u ove datume, ali samo oni posebni mogu to i ostvariti – kazao je dogradonačelnik Danijel Mileta koji je otvorio festival.

solo

Festivalu je ovo drugo izdanje u Šibeniku, a direktor Admir Ćulumarević istaknuo je kako je zadovoljan lokacijom.

– Šibenik je jedna velika pozornica. Organiziranje ovakvog festivala nije lagana stvar već se radi o krvavom poslu za koji čovjek mora biti pomalo i mazohist. Samo u Hrvatskoj ima 77 filmskih festivala i nije lako opstati – rekao je Ćulumarević naglasiviši kako opstaju oni s kvalitetnim programom iza kojeg stoji puno rada.

solo1

Kompletan program festivala dostupan je na www.spff.hr.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.