Mia Matić kandidatkinja SDP-a za dogradonačelnicu Šibenika

Gradski odbor SDP Šibenik sinoć je jednoglasno potvrdio Miju Matić za svoju kandidatkinju za dogradonačelnicu Šibenika na svibanjskim lokalnim izborima.

Nedavno je Franko Vidović, govoreći o HDZ-ovcu Antonu Dobri kao kandidatu za zamjenika njihovog gradonačelničkog kandidata Josipa Živkovića, najavio kako će SDP biračima uskoro predstaviti i kandidatkinju za dogradonačelnicu.

Kako navode u priopćenju koje potpisuje Franko Vidović, predsjednik šibenskog GO SDP-a, Mia Matić rođena je u Šibeniku 1987. godine. Završila je Ekonomski fakultet u Splitu, smjer finanancije, te diplomirala na temu ‘Neizravni porezi u Republici Hrvatskoj’. Na istom fakultetu specijalizirala je na temu ‘Načela poreznog postupka’ i to sve s odličnim uspjehom. U Gradu Šibeniku radila je na mjestu više stručne savjetnice za komunalne prihode te u sklopu toga položila državni stručni ispit u Zagrebu. Radila je i u upravnom odjelu za financije na radnom mjestu više stručne suradnice za poreze i knjigovodstvo komunalnog sustava. Mia Matić članica je SDP-a, udana je i majka jednog djeteta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.