Morana i Zoran osmislili su Adventuru, a sad će u Razvojnoj agenciji otkriti detalje o počecima i tajnu uspjeha

Treći meet up u Razvojnoj agenciji Šibensko-kninske županije ugostit će mlade šibenske kreativce Moranu Periša i Zorana Eraka, idejne začetnike i organizatore jednog od najvažnijih šibenskih turističkih događaja godine – Adventure.

– Morana i Zoran podijelit će sa nama svoje iskustvo vezano uz organizaciju Adventure. Reći će nam nešto više o samoj ideji Adventure, o njenom razvoju od samih početaka do danas, o poteškoćama sa kojima se susreću te načinima kako ih rješavaju. Osim toga osvrnut ćemo se i na poduzetnički i turistički potencijal Adventure – priopćeno je iz županijske Razvojne agencije.

Podsjetimo, Razvojna agencija Šibensko-kninske županije u okviru projekta ‘Pružanje visokokvalitetnih usluga za male i srednje poduzetnike u ŠKŽ’, provodi, između ostalih aktivnosti, i organizaciju sastanaka umrežavanja poduzetnika odnosno neformalnih sastanaka poduzetnika između sebe te s predstavnicima relevantnih organizacija iz javnog i drugih sektora.

– Dobrodošli su svi koji žele proširiti svoju mrežu poslovnih kontakata, koji žele upoznati nove osobe i kolege, koji se žele inspirirati te saznati nešto više o novim znanjima, kompetencijama i vještinama za tržište rada. Cilj je da se u jednom neformalnom druženju međusobno upoznamo, razmijenimo iskustva i razmislimo o zajedničkoj suradnji – pozivaju iz Razvojne agencije.

Svi koji žele trebaju potvrditi svoje dolazak na e-mail adresu ante.maric@rra-sibenik.hr ili na broj mobitela 091 315 5892.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.