Posjetitelje očekuju brojni izvođači

Na Adventuri glazbe neće manjkati, a prvoga dana 2020. godine nastupit će i Abba Real Tribute Band

Za dva tjedna božićne će lampice osvijetliti Perivoj Roberta Visianija i označiti početak novog izdanja šibenske Adventure.

U poznatom Adventurinom Parkiću redat će se lokalne snage i brojni gosti, tako 12. prosinca stiže Spectrum, bend koji svira funk, soul, pop-rock i jazz. Nastavak u vibracijama hitova osamdesetih i devedesetih slijedi 19. prosinca uz El Gato, dok 14. prosinca stiže Zemlja Gruva.

Na Maloj loži, drugoj lokaciji ovogodišnje Adventure 27. prosinca svirat će Bloom, šibenska četvorka koja jazz standardima i blues, soul, rock pjesmama daje svoj pečat.

I ove godine nezaobilazne su podnevne zabave u Parkiću. Onu na Badnje jutro predvode Fenixi, dok će na Silvestrovo jutarnju atmosferu grijati grupa Oranž te posjetitelje pripremiti za doček.

Kome tri bine nisu dosta za plesanje u novogodišnjoj noći, to može učiniti prve večeri 2020. godine u Parkiću na dobre, stare disco hitove najpoznatije švedske grupe. Za stariju generaciju povratak u mlade dane, a za mlađe otkrivanje novog glazbenog svijeta pripremaju glazbenici okupljeni u ABBA Real Tribute bend.

One najmlađe za vrijeme trajanja Adventure očekuje kontinuirani, zabavni, radionički program u Galeriji Matija, a sve s ciljem dizanja ekološke svijesti. Tako će najmlađi posjetitelji i ove godine otkrivati nove načine izrade blagdanskih dekoracija i poklona, pretvarajući korištene tegle, tkanine, vrećice, odbačene igračke u blagdansku čaroliju maštovitih ukrasa. Uz svakodnevni radionički program održat će se i dvije predstave u režiji Virka: 21. prosinca Crvenkapica i ne tako strašan vuk, a 28. prosinca Šišmišići.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.