Nakon Adventure šibenskom đardinu treba inventura i reparatura

Šetnja šibenskim đardinom ovih siječanjskih dana sve je, ali nikako oku ugodna. Dobar dio oštećenja zelenih površina i sustava navodnjavanja posljedica korištenja tih prostora u druge svrhe tijekom Adventure, ali i tradicionalnog vandalizma kojem u Šibeniku, izgleda, nema kraja.

park4

Ako se već protiv vandala ništa, osim upornih apela i pozivanja na savjest, ne može poduzeti, građani s pravom očekuju upornost gradske uprave i svih nadležnih u obnavljanju uništenog i održavanju primjerene slike uređenog grada.

Sramotno je ponašanje pojedinaca koji sustavno uništavaju sve po gradu iako im je jasno da će to morati biti obnovljeno, njihovim ili novcem njihovih roditelja. Jednako je sramotno i što je Adventura prije dva tjedna napustila đardin i za sobom ostavila stanje koje se ne mijenja nabolje.

park2 park5 park6

Foto: čitatelj

U slučaju da imate zanimljivu vijest ili fotografiju, ili na nešto želite ukazati, obratite nam se na e-mail: urednik@sibenskiportal.hr ili u inbox naše Facebook stranice.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.