Radovi traju do ožujka

Nastavak radova u Zvonimirovoj: Posebna prometna regulacija za DV Građa i jaslice Tintilinić

Vodovod i odvodnja u sklopu projekta Aglomeracije nastavlja radove duž Ulice kralja Zvonimira, tako su od danas započeli radovi iskopa za polaganje vodovodnih i kanalizacijskih od zgrade Vodovoda i odvodnje prema Vatrogasnom domu.Tim dijelom Ulice kralja Zvonimira vozila više neće moći prometovati dok će se pješački promet odvijati neometano.

U sklopu radova bit će postavljene nove vodovodne i kanalizacijske cijevi, plinska instalacija te kablovi energetske i DTK mreže. Uz to bit će uređeni nogostup, pješački prijelazi i parkirna mjesta uz prometnicu. Zahvat radova obuhvaća i odvojke, odnosno ulice koje vode prema Dječjem vrtiću Građa i Dječjim jaslicama Tinitilinić, gdje biti obavljeni radovi na izmjeni dotrajale vodovodne i kanalizacijske mreže, kućnim priključcima te če biti uvedene plinske instalacije do zgrada vrtića i jaslica.

Tijekom izvođenja radova pristup Dječjem vrtiću Građa i Dječjim jaslicama Tintilinić bit će dozvoljen samo vozilima dostave i hitnih službi. Kako bi omogućili neometano dovođenje djece u vrtić i jaslice, na početku zone radova, za korisnike ovih ustanova bit će osigurana zona u kojoj će biti omogućeno zaustavljanje vozilom do 10 minuta.

Iz Vodovoda sve sugrađane mole za razumijevanje i poštivanje prometne regulacije tijekom radova, koji bi trebali biti okončani u ožujku 2020. godine.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.