Tri dame na Maloj loži

No sikiriki! Jedan od najpoznatijih repera u regiji zapalit će đardin na otvaranju Adventure

Edo Maajka, jedan od najpoznatijih repera u regiji, vrsni tekstopisac i sjajni performer, prvi će  se popeti na pozornicu ovogodišnjeg izdanja Adventure u Perivoju Roberta Visianija, i to prvog dana otvaranja božićnog sajma 6. prosinca.

Riječ je o predvodniku ovdašnje hip-hop scene koji je od prvog albuma ‘Slušaj mater’ pa sve do nedavno izdanog ‘Put u plus’ naredao brojne nastupe i nagrade, osvojio publiku i stekao brojne obožavatelje koji će bez sumnje ispuniti Parkić do posljednjeg mjesta.

– Tjedan dana nakon prvog koncerta u Parkiću, u petak 13. prosinca, red dolazi i na Malu ložu. Čast da prve nastupe na novoj lokaciji šibenskog božićnog sajma pripala je trima damama – Jeleni Radan i Meritasicama Meri Jaman i Aniti Valo. Njihova dugogodišnja suradnja rezultirala je glazbenim konceptom When Tomorrow Comes u kojem ova tri osebujna vokala interpretiraju pjesme izvođača koji su utjecali na njihov glazbeni put. Upotpunjen autorskim skladbama i ponekim božićnim brojem, glazbeni program na Malu ložu donosi nešto intimniju predblagdansku atmosferu – izvijestili su organizatori Adventure.

Podsjetimo, radionički programi Adventurice kreću u subotu 7. prosinca kada svoja vrata otvara Galerija Matija. Još uvijek su otvoreni i javni poziv za ugostitelje i ponuđače za najam kućica na Maloj loži te za sudjelovanje na Sajmiću, a zainteresirani prijave mogu podnijeti do utorka, 19. studenog. Više informacija i detalji javnih poziva dostupni su na službenim stranicama Turističke zajednice Šibenik.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.