Noćenje u prvom redu do mora u Šibeniku zaista nema cijenu

Poznato je da nam gosti često traže smještaju u prvom redu do mora, što bliže plaži, terasu s pogledom na more i sve bi to htjeli u mirnom dijelu mjesta. Naravno da uz takve želje ide i odgovarajuća cijena. Jedan je čovjek sve to pronašao u Šibeniku i to besplatno.

Dobro ogrnut na samo dva metra od mora mirno spava i nakon svitanja uz tek pokojeg prolaznika ili joggera na šetnici prema Banju. Zaspao je, vjerojatno, uz sinoćnju prekrasnu igru svjetla u šibenskoj luci, a kad se probudi dočekat će ga jedan od najljepših pogleda na Šibenik. Može odmah uskočiti i u more i doručkovati na istom mjestu. Po prtljazi teško bi se reklo da je riječ o gostu u našem gradu, ali nemamo namjeru suditi čovjeka ni po koferu ni po odijelu.

Uz ovaj jednokrevetni ili jednoklupni smještaj ima i onih koji svoj smještaj na četiri kotača sami dovezu do Banja ili do Brodoservisa i tamo se utabore, čak i nekoliko dana, koristeći sve blagodati ilegalnog kampiranja i ne trošeći ni eure ni kune.

nocenje3 nocenje4

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.