Nova glazbena poslastica na Adventuri. City session hosted by M.S.A.Q .zabavljat će publiku od subote

City sessions hosted by M.S.A.Q. novi su izvođači na šibenskoj Adventuri i predstavit će se na Trgiću u ulici Jurja Barakovića već u subotu, a najavili su i nezaboravan provod za 19., 22. i 27. prosinac.

– Dok smo s organizatorima Adventure pripremali nastup na Trgiću, rodila se ideja o intimnijem programu neopterećenom žanrovskim odrednicama, bez striktnog trajanja i unaprijed dogovorenih setova, kojemu je imperativ samo kvalitetna svirka koja će biti idealna glazbena pozadina pitoresknog trga šibenske gradske jezgre, adventskoga sajma i još jedan razlog za dobro druženje. Splet naših poznanstava, glazbenih projekata i dugogodišnjih suradnji iznjedrio je ovakav kolažni glazbeni projekt u kojem su Danijela Prpić, Boris Plazibat, Ivo Jerkunica, Toma Cukrov samo neka od imena koja će nam se pridružiti na glazbenim večerima na Trgiću, a pripremamo i nekoliko iznenađenja – detaljnije o programu kazao je Mate Skračić, gitarist benda i autor programa City sessions.

U subotu će City sessions donijeti dašak jazza, soula, bossa nove i evergreena, a u sljedeću srijedu, 19. prosinca na scenu stupaju Lift Boyzi. U subotu,22. prosinca M.S.A.Q će predstaviti plesnu kombinaciju jazza na trubi i elektronike, odnosno Baba Joju. Za Badnju večer pripremaju glazbeno iznenađenje, a 27.prosinca zaključit će ovogodišnju debitantsku seriju s DAN-CHI triom.

Podsjetimo, glazbeni program na Trgiću započinje u petak kada će nastupiti jazzeri iz Scifidelity Orchestra dok će u subotu popodne publiku nasmijati komičarski kolektiv Lajnap. Rokeri iz Blu Vinila nastupit će 28. prosinca, a svoj novi glazbeni materijal, dan poslije, predstavit će Nina Romić. Za novogodišnju noć najavljeni su DJ-evi After Affair i Roof AW koje je okupila udruga RatCat.

(FOTO: Arhiva)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.