Od lifestyle medicine do komunikacije djece i odraslih. Zanimljiva događanja čekaju vas u ponedjeljak u Knjižnici

Predstava ‘Mrazova priča’, predavanje o utjecaju lifestyle medicine te predavanje o komunikaciji djece i odraslih, održat će se u ponedjeljak u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić.

Na Dječjem odjelu Knjižnice predstava ‘Mrazova priča’ na rasporedu je u 18 sati, a u isto vrijeme u multimedijalnoj dvorani započet će predavanje o utjecaju lifestyle medicine. Na predavanju će biti riječi o prirodnim i zdravim uljima, kao i proizvodu Premium Starter Kit koji služi kao svojevrsna prirodna kuća prva pomoć, a koristi se u svakodnevnoj njezi tijela odraslih i djece, te za čišćenje prostorija u kojima borave.

U računalnoj radionici Knjižnice u 18 sati započet će predavanje pod nazivom ‘Komunikacija velikih i malih’. Predavanje organizira Klub učenja Education Lab iz Splita, a bit će riječi o komunikaciji djece i roditelja u obitelji, komunikaciji u ustanovama kao i izazovima koje donosi doba puberteta. Predavačica je Dragana Pavičić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.