Tri minute slave

Osmislite dobru rimu i prijavite se na Adventurino hip hop natjecanje

Ni Adventura ne može odoljeti dobrom beatu i rimama stoga je 23. prosinca od 20.30 sati u Parkiću rezervirana upravo za hip hop, i to u obliku natjecanja na kojem će svi prijavljeni imati priliku za svoje tri minute slave koju će procijeniti članovi žirija.

– Svi koji su jaki na riječima i žele složiti rime na temu Šibenika, Božića, Adventure ili nečeg posve trećeg u prvom dijelu večeri imat će priliku poslati svoje poruke sa pozornice. U ovom open-mic dijelu svaki od natjecatelja imat će priliku za svoje tri minute slave, a jesu li je dobro iskoristili procijenit će cijenjeni članovi žirija – poručuju organizatori.

Prijaviti se možete od danas do 22. prosinca, slanjem maila na adventura@sibenik.hr. Dok se versovi budu slagali treba samo imati na umu da će ih slušati i uši malih Adventurista stoga – keep it fresh, keep it light.

U drugom dijelu čeka nas kolektivni nastup šibenskih repera. Naći će se tu i amateri i poznatija lica na lokalnoj sceni koja će rap sessionom u slobodnom stilu večer začiniti verbalnim okršajima.

Sve detalje i novosti programa možete pratiti na Adventurinoj Facebook i Instagram stranici i na internetskoj adresi.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.