'Meet' je i humanitarnog karaktera

Počele prijave za drugi ‘ŠI meet’: ‘Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme’

U četvrtak su počele prijave za ovogodišnji ‘ŠI meet’ koji će biti održan 18. kolovoza na parkiralištu Dalmarea.

– Prvoga dana je prijavljeno 25 automobila, a kapacitet nam je ograničen na 125 i nadamo se da će svi zainteresirani rezervirati svoje mjesto na vrijeme. Prijave će biti otvorene do dana susreta, a naravno zatvorit ćemo ih ako mjesta budu popunjena prije. Kao što smo već rekli meet će biti humanitarnog karaktera i prikupljat će se sredstva za malu Nadju Radman Meić iz Pirovca. Novitet u odnosu na prošlu godinu je DB drag to jest mjerenje glazbe iz automobila, a prvi put nakon deset godina u Dalmaciji opet smo vratili i to natjecanje. Za njega ne idu prijave, već će natjecatelji imati svoj odvojeni dio – kazao je Denis Goreta predsjednik udruge.

Bogat program upotpunit će i razne igre koje su ‘meetovci’ priredili.

– Imamo i tombolu , a nagrade će biti bogate te imamo još dvije igre, povlačenje kombija i vožnja u karioli dakle igra se u paru. Dobra stvar za grad Šibenik jer dolaze ljudi iz cijele Hrvatske i šire koji možda i ne bi došli tu da nije toga susreta i eto pozivamo sve ljude dobre volje da dođu – zaključio je Ivan Jakić tajnik udruge.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.