Počinje prodaja ulaznica za MDF. Možete ih kupiti online ili na blagajni Kazališta

Prodaja ulaznica za predstave iz programa 59. Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku počet će u ponedjeljak. Predstave će biti na igrane u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku te na ljetnoj pozornici na Trgu Republike Hrvatske, između Vijećnice i Katedrale.

Ulaznice će moći biti kupljene putem online servisa www.mojekarte.com ili na blagajni Šibenskog kazališta svakog radnog dana do 10 do 12 sati i u popodnevnim satima od 18 do 20 sati, dok će se karte, nakon otvorenja Festivala djeteta 15. lipnja, popodne moći kupiti od 18 do 21 sat.

Podsjetimo, 59. Međunarodni dječji festival otvorit će poljsko kazalište s predstavom ‘Knjiga o džungli’ što je prvi put nakon dugo vremena da Festival otvara međunarodna produkcija. U programu Festivala ove godine pregršt je klasičnih naslova poput predstava ‘Ivica i Marica’, ‘Kralj Lavova’, ali i hollywoodskih blockbustera, odnosno franšiza kakav je ‘Madagaskar’ te predstava ‘Blizanke’.

Inače, ako je suditi po upisima u radionički program Festivala i ulaznice za predstave trebale bi biti brzo rasprodane.

Raspored odigravanja predstava možete pronaći OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.