‘Pod forticon svete Ane’: Početak srpnja donosi klapsku serenadu, provjerite tko će nastupiti

Na Gorici, kultnom mjestu šibenske klapske pjesme, 2. srpnja u 21 sat i to četvrtu godinu za redom održat će se klapska serenada ‘Pod forticon svete Ane’. Zajednica udruga klapa Šibensko-Kninske županije organizira klapsku serenadu kako bi naše klape koje idu na festival dalmatinskih klapa u Omiš dostojno ispratili i zaželjeli im dobar plasman a isto tako kako bi pokazali gostima našega grada bogatstvo nematerijalne kulturne baštine Šibensko – Kninske županije koja je priznata i od UNESCO-a .

Na susretu klapa nastupiti će djevojačka klapa ‘Gimnazijalke’ koja nas u zadnje vrijeme oduševljava svojim mladenačkim zvukom,  vokalni sastav ”A vista’ prepoznatljivog klapskog zvuka i kvalitete, muške klape ‘Bunari’  ,’More’ , ‘Šijun’, ‘Cima’ od kojih svaka ima svoj prepoznatljivi zvuk i kvalitetu.Također nastupit će i ženska klapa ‘Oršulice’ iz Vodica koja nastupa na ovogodišnjem festivalu klapa Omiš.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.