Prijavite se na radionicu i doznajte sve o natječajima iz područja ruralnog razvoja i poljoprivrede

Radionica o programima i natječajima iz područja ruralnog razvoja i poljoprivrede održat će se 21. veljače s početkom u 14.30 sati u prostorijama Razvojne agencije Šibensko-kninske županije.

Info radionicu zajednički organiziraju županijska Razvojna agencija i Savjetodavna služba o natječajima iz Programa ruralnog razvoja i poljoprivrede RH, a na njoj će biti predstavljeni nadolazeći natječaji za poduzetnike u poljoprivredi, i to mjera 6.2., 4.1., te okolišne mjere.

Predavanje o Ulaganjima u fizičku infrastrukturu, koje će održati Karmela Crnica, otvorit će radionicu s početkom u 14.30 sati, a pola sata kasnije započinje predavanje ‘Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja’. Od 16 sati prijavljeni na radionicu moći će čuti novosti iz mjere 10., konkretno o Poljoprivredi, okolišu i klimatskim promjenama.

Iz Razvojne agencije pozivaju zainteresirane da dolazak na radionicu potvrde e-mailom na adresu karmela.crnica@rra-sibenik.hr ili pozivom na broj 022 247 187.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.