Prijavite se na vrijeme: Ove godine u đardinu više kućica i dulje radno vrijeme

Turistička zajednica Grada Šibenika i Grad Šibenik objavili su  javni poziv za najam kućica u parku.

– Pozivaju se sve zainteresirane fizičke i pravne osobe da se odazovu na poziv za najam kućica u perivoju Roberta Visianija u sklopu plastic-free sajma – Adventure 2017, pozivaju sve zainteresirane.

Sajam će započeti 6. prosinca,  a potrajat će do 1. siječnja 2018. godine.

Ponuditelji su dužni poslati svoju ponudu s prihvaćenim Općim uvjetima o organizaciji Adventure 2017. te s traženom dokumentacijom najkasnije do 8. studenog 2017. godine na adresu Turističke zajednice Grada Šibenika, Ulica Fausta Vrančića 18, 22 000 Šibenik.

Ove su godine organizatori, zbog iznimnog interesa, broj ugostiteljskih kućica povećali sa sedam na jedanaest i podijelili ih u dvije cjenovne kategorije. Također, omiljenoj gradskoj manifestaciji produljeno je i radno vrijeme te će adventska ponuda biti na raspolaganju građanima i u jutarnjim satima.

Organizatori aktivno podupiru rad malih obrtnika, kućnih radinosti i udruga. Ove godine kućice namijenjene trgovačkoj djelatnosti neće se naplaćivati, a selekcija će biti izvršena na temelju pristiglih ponuda.

Svi detalji javnog Poziva kao i popis potrebne dokumentacije dostupan je na internetskim stranicama Turističke zajednice Grada Šibenika i Grada Šibenika.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.