Provjerite radno vrijeme trgovina za Silvestrovo i Novu godinu

Zadnji je dan 2018. godine, što znači i drugačije radno vrijeme trgovina. Većina će dućana i shopping centara raditi skraćeno, a sutra će također imati skraćeno radno vrijeme ili uopće neće raditi.

Kaufland će danas biti otvoren do 18 sati, a sutra će biti zatvoren. Trgovački centar Plodine na Staru će godinu raditi do 18 sati, te će sutra također biti zatvoren.

I trgovački centar Tommy pridružio se praksi sve većeg broja trgovačkih lanaca, pa će tako danas raditi skraćeno do 17 sati, a sutra će trgovine biti zatvorene.

Konzum u Dalmare centru radit će do 15 sati, a sutra će također biti zatvoren, kao i na blagdan Sveta tri kralja. Ipak, svaka trgovina Konzuma ima različito radno vrijeme, stoga OVDJE provjerite radno vrijeme vama najbliže Konzum trgovine za predstojeće blagdane. Modne trgovine također će raditi do 15 sati.

City Life danas će raditi najkraće, do 14 sati, a Spar će biti otvoren do 18 sati.

Lidl je na svojim stranicama stavio veliku obavijest kako njihove trgovine danas rade do 16 sati, a sutra ne rade uopće.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.