Provjerite alternativni put

Radovi na cesti Zablaće – Šibenik ulaze u novu fazu

Od ponedjeljka i radovi na cesti Šibenik – Zablaće ulaze u novu fazu. Bit će završena dionica ceste od Podsolarkog do skretanja za uvalu Dumboka te će dionica biti asfaltirana i puštena u promet. Istovremeno, kreću radovi na potezu od skretanja za uvalu Dumboka, prolaze dijelom rotora i ulaze u ulicu Velimira Škorpika, do zgrade Policijske uprave Šibensko – kninske.

Radovi na dionici od uvale Dumboka do rotora kod Poduzetničkog inkubatora trajat će do kraja studenog ove godine, nakon čega će i ta dionica biti puštena u promet.

Radovi u ulici Velimira Škorpika do (od rotora do zgrade PU) trajat će do svibnja iduće godine. Ulica će biti zatvorena za sav promet, s izuzetkom pristupa vozilima dostave za tvrtke u Poduzetničkom inkubatoru. Osim radova na postavljanju vodovodnih i kanalizacijskih cijevi, te postavljanju električnih i telekom instalacija, bit će izvršeno niveliranje cijele ulice kako bi se riješio problem nakupljanja vode u rotoru za vrijeme većih kiša.

Kao alternativni prolaz, bit će uređena cesta pored zgrade Policijske uprave i makadamski put uz željezničku prugu koji se s ulicom Velimira Škorpika ponovo spaja u blizini veterinarske stanice i kluba Inside (nekadašnja trgovina ‘Tica’).  Cesta pored zgrade PU i pristupni makadamski put omogućit će uspostavu dvosmjernog prometa na tom potezu, a građanima preporučamo da, ukoliko mogu birati, koriste cestu preko Bioca.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.