Šibenčanina je danas umalo nokautirala rampa. I to ona bolnička!

Čitatelja Šibenskog portala danas je umalo nokautirala rampa koja stoji na glavnom ulazu u šibensku bolnicu. Dogodilo se to jer je automobil čekao ulaz na glavnu cestu i stao na pješačkom prijelazu, a Šibenčanin (43) ga je išao zaobići i dobio tup udarac posred glave.

– Išao sam nogostupom od Baldekina prema gradu, onim dijelom kod bolnice i auto je stao na pješački prijelaz. Budući da je to trajalo, išao sam zaobići auto i proći iza njega. Primijetio sam da mi neki gospodin na klupi nešto viče i maše, ali nisam razumio što želi. A onda mi se odjednom sve zacrnilo pred očima – ispričao nam je Šibenčanin.

Kada mu se rampa spustila na glavu, zateturao je i pokleknuo.

– Kao u crtićima, vidio sam zvjezdice. Bol je bila dosta jaka, a sada i nekoliko sati nakon incidenta, boli me u vratu i glavi te razmišljam o odlasku liječniku. Taj koji upravlja rampom treba biti oprezniji jer pješaci tamo često čekaju i zaobilaze aute. Uostalom, automobili im zauzimaju pješački prijelaz – poručio je naš čitatelj.

Nemili događaj zbio se u baš tijekom velikih promjena koje se tiču te rampe. Naime, uprava bolnice, na čelu s ravnateljicom dr. Sanjom Jakelić, od ponedjeljka će totalno postrožiti ulazak automobilima u bolnički krug. Naš čitatelj samo je od nas zatražio da obavijestimo nadležne da ipak malo pripaze na tu rampu jer nije baš bezazlena kada padne na glavu.

U slučaju da imate zanimljivu vijest ili fotografiju, ili na nešto želite ukazati, obratite nam se na e-mail: urednik@sibenskiportal.hr ili u inbox naše Facebook stranice.

Više nema ulaza u bolnicu bez propusnice! Rampu dignutu radi posjeta Šibenčani su zloupotrebljavali za besplatan parking

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.