Šibenik dobiva Eko knjižnicu igračaka u Narančastoj zgradi

Eko knjižnica igračaka bit će otvorena danas u 17 sati u prostorijama Narančaste zgrade na Banju. Riječ je o projektu kojeg provodi kninska Ekološka udruga Krka zajedno sa šibenskom udrugom Mladi u EU, a tijekom provedbe projekta  roditelji će u Eko knjižnici moći besplatno iznajmiti igračke.

Knjižnica je opremljena s raznim, pretežno ekološkim igračkama, od društvenih igara preko slikovnica i edukativnih igara.

– Knjižnica je besplatna za članove, moći će se posuditi tri igračke na mjesec dana, imamo svih vrsta igračaka, ali uvijek tko god želi može i donirati, pa pozivamo roditelje da nam donose igračke da ih ne bacaju. Radit ćemo utorkom od 10 do 13 sati – kazala je Inga Kukolj iz udruge Krka.

U sklopu otvorenja 5. Eko knjižnice igračaka u Šibeniku održat će se i praktična ekološka radionica za djecu o zaštiti okoliša odvajanju otpada i recikliranju, a dobrodošli su svi.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.