Šibenik i Vodice domaćini predstave ‘Šmizle – Ženski bend’. Ulaz je slobodan, ali ipak pokažite humanost

Kulturni centar Vodice u petak od 19 sati, a Hrvatsko narodno kazalište Šibenik u subotu od 19 sati, bit će domaćini kazališne predstave ‘Šimzle – Ženski bend’ u izvedbi Gradskog kazališta mladih ‘Vitez’.

Predstava će biti održana u sklopu sedmog tjedna zajedništva s Hrvatima u Bosni i Hercegovini u organizaciji Zajednice Hrvata BiH Šibensko-kninske županije, a pod pokroviteljstvom eurozastupnice Željane Zovko.

Ulaz na predstavu je besplatan, ali je program humanitarnog karaktera pa će se tako skupljati dobrovoljni prilozi za pomoć župi Vrhbosanske biskupije, Preobraženja Gospodinova u Borovici.

Inače, Gradsko kazalište mladih Vitez utemeljeno je i djelovalo je u sklopu Udruge mladih ‘Enter’ od 2006. godine, a od 2018. godine djeluje kao zasebna organizacija. Kao relativno mlada kazališna skupina bilježi impozantne rezultate, među kojima blizu 800 nastupa, te više od 60 premijerno izvedenih predstava.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.