Šibenska biciklijada i ove godine humanitarnog karaktera, sav prihod odlazi ‘Aurori’

Tradicionalna šibenska biciklijada organizirati će se i ove godine u okviru manifestacije ‘Dani otvorenih vrata EU projekata u Šibensko-kninskoj županiji’. Start biciklijade je u nedjelju, 19. svibnja u 11 sati sa šibenske rive, a završetak na šetnici u kanalu sv. Ante, uz nastavak rekreativno-zabavnog programa u uvali Minerska na popularnoj šibenskoj šetnici koja je velikim dijelom sufinancirana EU sredstvima.

Prijave za biciklijadu započinju već u 9 sati na šibenskoj rivi kod turističke zajednice. U biciklijadi mogu sudjelovati i djeca mlađa od 14 godina, ali isključivo uz pratnju roditelja ili staratelja i korištenje biciklističke kacige. Za sve sudionike biciklijade organiziran je ručak, majica i bogata tombola, kao i prigodni popratni zabavni i glazbeni program sastava Trio Bagatin uz rekreativne aktivnosti na otvorenom u uvali Minerska.

Biciklijada je i ove godine humanitarnog karaktera te će se ukupna uplaćena startnina u pojedinačnom iznosu od 20 kuna donirati udruzi ‘Aurora’ koja pomaže osobama s invaliditetom, odnosno oboljelimaod cerebralne i dječje paralize te ostalih oblika tjelesnog invaliditeta na području Šibensko-kninske županije.

Tradicionalnom šibenskom biciklijadom održati će se tako završno događanje ‘Dana otvorenih vrata EU projekata u Šibensko-kninskoj županiji’ koje se inače ove godine održava od 9. do 19. svibnja s ciljem predstavljanja projekata koji su dali doprinos razvoju lokalnih zajednica, kako bi javnost dobila bolji uvid u način na koji projekti mogu djelovati kao pokretači gospodarskog rasta i razvoja u lokalnim zajednicama

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.