Šibenska klapa ‘More’ ususret 30. obljetnici postojanja radi punom parom

Facebook

Šibenska klapa More sljedeće godine slavi 30 godina postojana, a kako nam otkrivaju, prije velike proslave koju planiraju, pred njima je još puno nastupa.

Na Večeri dalmatinske pisme u Kaštelama predstavit će se s pjesmom ‘Da je bilo znati’ čija tema je ljubavna, univerzalna i uvijek dobro prihvaćena među publikom.

– Početkom srpnja, kao i u listopadu, nastupit ćemo u Sloveniji zajedno sa tamošnjim tamburašima, dok sa slovenkom Klaudijom Štuhec intenzivno radimo na pjesmi koja će široj javnosti bit predstavljena početkom sljedeće godine, kazao nam je pjevač Dražen Ševerdija i otkrio da Slovenci stižu i u Šibenik.

Na Maloj loži će ugostiti, u dogovoru s TZ grada Šibenika, tamburaški orkestar iz Ljutomera s kojima su u ožujku ove godine odradili dva uspješna nastupa u Sloveniji.

Na šibenskom Festivalu Dalmatinske šansone redovni su sudionici od osnutka festivala, a ove godine nastupit će na večeri starih skladbi zajedno s Nenom Belanom. Njihova glazbena suradnja s Belanom donijela im je četiri godine zaredom nagradu za najizvođeniju šansonu sa Festivala dalmatinske šansone u Šibeniku

– Sljedeće godine planiramo proslavu 30 godina postojanja klape gdje ćemo ugostiti brojna aktraktivna imena, prijatelje i kolege, najavljuje Ševerdija.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.