Najluđa noć

Šibenski portal doznaje: Evo tko će Šibenčane uvesti u Novu godinuFoto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell

Šibenčane će u Novu godinu u šibenskom đardinu uvesti Neno Belan sa svojim pratećim bendom, doznaje Šibenski portal. Još nije utvrđeno hoće li bina u đardinu biti glavna, odnosno hoće li biti ‘pomoćnih’ dočeka i tko bi na njima trebao nastupiti.

U gradskoj upravi, kako doznajemo, slažu program, a još se očekuje i program Adventure koja je bila iznimno posjećena proteklih godina i koji se, uz đardin, širi i na Malu ložu. Kako Poljana još nije gotova, premda radovi napreduju iznimno dobro, doček će opet biti na alternativnoj lokaciji, a to je đardin.

Podsjetimo, Šibenčani i njihovi gosti za prošlogodišnju ‘najluđu’ noć, odnosno za doček Nove godine mogli su odabrati čak tri pozornice. Naime, šibenski đardin dupkom su napunile The Frajle, puno mladih odabralo je ‘Trgić’ i doček uz DJ-e, a gužve i plesa bilo je i kod najveće bine na kojoj je, na Trgu Pavla Šubića I., nastupio Kawasaki 3P.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.