Pobjegli lovcu

Šibenski profesor Krešo Škugor u Potjeri osvojio 17 i pol tisuća kuna

Šibenčanin Krešimir Škugor, profesor povijesti i zemljopisa, te član Kviz udruge Šibenik, zajedno s još troje natjecatelja osvojio je 63 tisuće kuna na kvizu ‘Potjera’.

U brzopoteznim pitanjima odgovarao je prvi i nizom točnih odgovora osvojio 17.500 kuna. Upravo tolika je bila srednja ponuda koju mu je lovac Krešimir Sučević-Međaral ponudio, a Škugor prihvatio i osvojio.

Četveročlana ekipa u završni je krug ušla sa 63 tisuće kuna, točno su odgovorili na osam pitanja i sa četiri boda prednosti u posljednjoj rundi imali 12 koraka prednosti. Lovac je krenuo brzo, ofenzivno čak, no ekipu nije uspio uhvatiti. Točan odgovor nije ponudio na pitanje ‘Koji je poznati glumac obrijao brkove zbog uloge u seriji Prijatelji’, a ‘kiksao’ je na još nekoliko.

Inače, Krešo Škugor je i idejni začetnik kvizaške srednjoškolske lige u Šibeniku koja je izazvala veliki interes među srednjoškolcima.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.