'Božićni most' traje već 20 godina

Šibenski rotarijanci na donatorskoj večeri prikupljat će novac za potrebite obitelji

Rotary klub Šibenik i ove godine organizira humanitarnu akciju ‘Božićni most’ na kojoj će se prikupljati donacije za potrebite obitelji diljem Šibensko-kninske županije. Donatorska večer održat će se ove subote u restoranu Bronzin u Šibeniku s početkom u 20 sati, a od 250 kuna koliko košta kotizacija na večeri, dio novca bit će preusmjeren u humanitarni fond.

– Svake godine oko svetog Nikole, i tako već dvadesetak godina zaredom, Rotary klub Šibenik organizira druženje članova i prijatelja s humanitarnim predznakom. U suradnji s Centrom za socijalnu skrb dobivamo popis ljudi kojima je potrebna pomoć, a u suradnji s trgovačkim lancem Djelo prikupljamo potrepštine za kućanstva. Nakon održane večere svakoj potrebitoj obitelji dodjeljujemo paket potrepština i dio novca koji prikupimo na humanitarnoj akciji ‘Božićni most’ – objašnjava Čedo Perković, predsjednik Rotary kluba Šibenik.

Ulaznice za donatorsku večeru mogu se kupiti na recepciji Hotela Jadran.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.