'Gdje HDZ prođe trava ne raste'

Šibenski SDP: HDZ uzima pravo prodavati nogometni klub pa neka kažu i čija je to odgovornostFoto: Ilustracija/Arhiva

Predsjednici županijske i šibenske organizacije SDP-a Joško Šupe i Tonći Restović u današnjem priopćenju za javnost pitaju gradonačelnika Burića čija je odgovornost za prodaju HNK Šibenik s obzirom da je na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća gradonačelnik, kako pišu, uz prijetnju vijećniku, kazao da je HDZ jedini koji je vrijedan provesti prodaju HNK Šibenik i drugi put te da oporba neće sudjelovati u toj prodaji.

‘Zbog toga je red je i da se javnost upozna tko je doveo klub do prodaje, klub koji trenutno vozi slalom između privatizacije, ulaska u prvu ligu i stečaja zbog neisplate plaća. Ponovit ćemo još jednom ono što smo više puta kazali i na Gradskom vijeću, a i u javnosti. Klub ne prodaje, niti je prodavala oporba. Odluku o prodaji donijela upravo HDZ-ova većina na Gradskom vijeću. Naravno, kao i u kompletnoj privatizaciji u režiji HDZ-a i iza ove ostaju repovi i neodgovorena pitanja’, pišu Šupe i Restović i zaključuju da je princip poznat.

‘Neodgovorno upravljaj javnim, uništi to javno, donesi odluku o prodaji i prodaj to javno, u ovom slučaju klub, ali da pri tom nemaš ni trunke odgovornosti i dapače napadaj oporbu da je ona kriva za prodaju kluba. I završiti ćemo da HDZ je jedini vrijedan da provede prodaju kluba, jer ga je HDZ i uništio, samo što bi onda u cijeli taj proces bilo pošteno da bude uključen i onaj koji ga je do ovoga doveo, a to je aktualni župan Goran Pauk, dugogodišnji predsjednik uprave HNK Šibenik, čije predsjednikovanje evo i dan danas plaćamo. Jer gdje HDZ prođe, tu više trava ne raste’, pišu iz Županijskog i šibenskog SDP-a.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.