Siniši Škarici Nagrada za životno djelo, Ivici Tucku za iznimna dostignuća u sportu

Foto: Željko Krnčević

Producent i glazbeni urednik Siniša Škarica kandidat je za Nagradu za životno djelo Grada Šibenika zbog iznimnog doprinosa razvoju hrvatske glazbene industrije i glazbene umjetnosti grada Šibenika i Hrvatske.

Odbor za dodjelu nagrada i drugih priznanja Gradskog vijeća grada Šibenika u četvrtak je utvrdio prijedloge kandidata za dodjelu nagrada i priznanja u povodu Dana grada Šibenika, a o predloženim kandidatima glasovat će gradski vijećnici na sljedećoj radnoj sjednici koja je zakazana u petak 22. rujna.

Za Nagrade Grada Šibenika predloženi su Ivica Tucak za iznimna dostignuća u sportu i promociju grada Šibenika, Ivica Poljičak za dugogodišnje društveno i političko djelovanje i izniman doprinos obilježavanju 950. obljetnice grada Šibenika, Branko Viljac za izniman doprinos na području glazbenog djelovanja te Opća bolnica Šibenik  povodom 210 godina postojanja, za iznimno djelovanje na području zdravstva.

 

Plaketu Grada Šibenika trebali bi dobiti Dario Šarić za zapažene sportske rezultate i doprinos promicanju košarke i grada Šibenika te Marko Grbelja (posmrtno) za predano obavljanje konzervatorske djelatnosti i zaštite kulturne baštine na području grada Šibenika

Za Grb Grada Šibenika predloženi su Željko Šturlić za dugogodišnji izniman doprinos pripremi i realizaciji programa Međunarodnog dječjeg festivala Šibenik i Čedo Paić za dugogodišnje humanitarno djelovanje i podršku šibenskim kulturnim institucijama.

Foto: Ž.Krnčević

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.