‘Stari prijatelji’: Gimnazijalci posjetili štićenike Cvjetnog doma povodom Valentinova

GAV

Gimnazija Antuna Vrančića, na čelu s profesoricom Dragicom Rončević, ove školske godine pokrenula je projekt ‘Stari prijatelji’ u suradnji s Cvjetnim domom – Domom za stare i nemoćne.

U sklopu tog projekta učenici trećih razreda volontiraju u Domu uz pomoć voditeljice Zlatke Belamarić. Povodom Valentinova organizirali su i prigodnu priredbu. Nakon predstavljanja publici  krenula je zabava. Učenik Lovre Gracin objasnio je kako je nastao Dan zaljubljenih, a potom su učenici 3.a, 3.b i 3.c zajedno otpjevali par pjesama i pritom dobro nasmijali i sebe i publiku. Štićenici Doma pridružili su se pjesmi, čak su zaplesali kolo i zapjevali pjesme svoje mladosti. Učenici su se rado pridružili plesu i naučili nove plesne  pokrete.

U malom predahu  razmjenjivala su se ljubavna iskustva, stariji prijatelji su imali pametne i korisne savjete za današnju mladež.  Priredbi se pridružila i mlađa generacija klape ‘Gimnazijalke’ na čelu s mentoricom Loranom Antunac kao gost iznenađenja sa svojom  izvrsnom izvedbom pjesme ‘Cetina’. Prije završetka priredbe još se malo zapjevalo nakon čega je uslijedio šećer na kraju, tombola u kojoj su umirovljenici osvojili razne nagrade kao što su čokolada, kava, napolitanke, zagrljaj ili pak poljubac. Štićenici Doma i učenici Gimnazije su s osmijehom na licu sretni zaključili da se ovakvo druženje mora ponoviti, stoji na stranicama GAV-a.

Prijatelji iz Doma su bili jasni: ‘Dođite nam brzo opet!’

Više fotografija pogledajte ovdje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.